Over het maatwerk

Zoveel levend groen te vinden bij ons, maar wat maakt jouw geschenk echt speciaal? Bij ons denken we graag met je mee over welke bloemen, planten of bloembollen passen bij jouw gelegenheid, en hoe we jouw doel achter het geschenk kunnen versterken. Misschien ben je niet zeker meer van wat het beste past bij jouw actie. Gelukkig kennen wij ons assortiment door en door en kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze. Maar we gaan verder dan alleen ons standaardassortiment; we zijn altijd bereid om nieuwe ideeën te bedenken.

Je bent van harte welkom in onze showroom om samen te brainstormen, maar we kunnen ook een (video)gesprek plannen. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar per telefoon of e-mail. Samen bespreken we je wensen en van daaruit bouwen we aan een uniek groen geschenk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voel je vrij om het onderstaande formulier in te vullen, want dat maakt het voor ons gemakkelijker om je beter van dienst te zijn.

Laat ons meedenken

Hulp nodig?

Heb je zelf creatieve ideeën, maar heb je hulp nodig bij het uitwerken ervan? Of weet je gewoon nog niet wat je zoekt? Vul onderstaand formulier zo nauwkeurig mogelijk in en omschrijf waar jij aan denkt. Wij zullen contact met je opnemen om samen verder te denken.


    * zijn verplichten velden om in te vullen

    Promoplants producten

    Bekijk de vele mogelijkheden en vraag jouw offerte aan.

    Vragen of advies?

    Neem gerust contact met ons op.