Greenbrandingz®

Over de Sansevieria Greenbrandingz®

De Greenbrandingz; een plant die past in het rijtje van echte eyecatchers. Het heeft ons een hoop tijd gekost om dit mogelijk te maken, maar het is ons gelukt. Een echte levende plant (zoals al onze producten), met een design of jouw logo erop. Het beschadigd de plant niet en de plant blijft zijn werking behouden. Iedere sansevieria Greenbrandingz is uniek in zijn vorm of formaat, wat het zeer bijzonder maakt.

De naam Greenbrandingz is geboren vanuit de volgende gedachte. Green verwijst natuurlijk naar de plant. Brandingz verwijst naar de manier hoe we het design op de plant ‘branden’ en naar het feit dat het jouw branding/merk kan versterken. Met de Greenbrandingz kun je dus jouw naamsbekendheid versterken op een groene en duurzame manier.

Greenbrandingz animal

Een groen relatiegeschenk met jouw logo

In beeld blijven bij jouw relaties doe je met onze Greenbrandingz. De sansevieria Greenbrandingz is een uniek en luxe relatiegeschenk, maar ook een mooi natuurproduct. Het is een toegankelijk relatiegeschenk, want het heeft erg weinig verzorging nodig. Deze plant weggeven in een passende verpakking kan met onze giftbox. De giftbox heeft een natuurlijke uitstraling en is FSC-gecertificeerd, wat inhoud dat het bijdraagt aan duurzaam en sociaal bosbeheer. Met een passende pot eronder past dit goed in het rijtje van duurzame relatiegeschenken.

Je kunt deze plant weggeven met jouw logo, maar natuurlijk ook met een tekst of design erop. Als kerstgeschenk kunnen we bijvoorbeeld samen kijken naar een passend design voor deze periode.

Ook lage aantallen

De Greenbrandingz is al vanaf erg lage aantallen te verkrijgen. Zo kun je deze plant met jouw logo al vanaf 5 stuks verkrijgen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld je belangrijkste relaties een uniek geschenk geven.

Maar het is dus niet alleen leuk om weg te geven, maar ook erg gaaf om zelf op kantoor te hebben. Zo is het een gave plant voor op de binnenkomst balie of in de vergaderruimte. Een plant met “Welcome to …” geeft mensen een welkomstgevoel dat ze niet snel zullen vergeten. Ook blijven deze Greenbrandingz lang goed met enorm weinig verzorging.

Herkomst sansevieria Greenbrandingz®

Deze plant komt van oorsprong uit Afrika. Dit zijn de droge gebieden waar de plant goed groeit. Deze plant is een van de vele soorten sansevieria’s. Deze plant bestaat uit één blad, waardoor de unieke vorm het meest opvalt.

De Greenbrandingz heeft ook een zeer nuttige eigenschap, hij is namelijk zeer luchtzuiverend. Naast het feit dat deze erg luchtzuiverend is, is deze ook erg makkelijk in de verzorging. Zo heeft de Greenbrandingz alleen een heel klein scheutje water nodig als de grond volledig is opgedroogd. Dit komt doordat de plant van oorsprong uit droge gebieden komt. Nog een leuk weetje; als deze plant goed wordt verzorgd kunnen er nieuwe blaadjes uitgroeien. Zo zie je dat er toch nog een hoop leven in de plant zit.

Greenbrandingz in kwekerij

De Greenbrandingz als relatiegeschenk of eyecatcher op kantoor? Vraag hier direct jouw offerte aan!

Promoplants producten

Bekijk het volledige assortiment en vraag jouw offerte aan!

Inspiratie nodig?

Kom eens sparren in onze showkas!