Kokodama®

Over de Kokodama®

Heb je het over een duurzaam geschenk, dan heb je het over onze Kokodama als relatiegeschenk. De Kokodama plantenpot bevat geen plastic, is 99% natuurlijk en 100% biologisch afbreekbaar. Deze bol wordt met de hand gemaakt door de lokale bevolking van Sri Lanka, waar de verkoop van de Kokodama’s de economie ondersteunt. Zo gaat een deel van de opbrengst van de verkochte Kokodama’s terug naar Sri Lanka waar het wordt ingezet om kinderen bij te scholen.

De handgemaakt bol van kokosvezels is uiteraard gevuld met de meest trendy planten, die met zorg worden uitgekozen. Elke plant is uniek, want moeder natuur doet niet aan massaproductie. En niet alleen de plant is uniek in zijn soort, ook de Kokodama plantenpot is dat. Dit maakt het een echt natuurproduct.

Kokodama relatiegeschenk in giftbox
Kokodama met tekst

De Kokodama als relatiegeschenk

We zien tegenwoordig steeds meer groene en duurzame geschenken. Onze Kokodama past goed thuis in het rijtje van de duurzame geschenken. Er zijn allerlei soorten groottes van de Kokodama die gevuld zijn met passende planten. Zo is er voor iedere gelegenheid en prijsklasse wat passends voor jouw duurzame relatiegeschenk. Met de FSC gecertificeerde geschenkverpakking geef je een groen cadeau dat echt af is.

Ook is het natuurlijk mogelijk om de Kokodama in combinatie met een andere geschenk te geven. Het kan bijvoorbeeld in een eindejaar pakket worden gecombineerd met andere producten.

Kokodama personaliseren met jouw logo of design

De Kokodama is perfect om te personaliseren met jouw logo of design. Hierdoor geef je niet zomaar iets weg, maar juist een origineel, uniek een duurzaam geschenk in één. Met bijvoorbeeld het logo van jouw organisatie op de Kokodama vergroot je onder andere je naamsbekendheid. Ook met de personalisatie blijft de Kokodama zijn natuurlijke uitstraling behouden.

Dit groene geschenk kan wel maanden tot jaren te zien zijn in kantoor of huis, met jouw logo erop blikken zal vangen. Zo herinneren jouw relaties jou telkens met het geven van een scheutje water. Een bedankje of ander design kan natuurlijk ook. Uniek en nuttig, een Kokodama als relatiegeschenk met jouw logo!

Kokodama relatiegeschenk industrial
Kokodama relatiegeschenk in giftbox

Geschikt voor ieder

Doordat de Kokodama er in verschillende afmetingen is, kunnen we je een hoop bieden. Deze Kokospotten zijn ook nog eens gevuld met verschillende planten, waardoor er voor ieder wel iets is. We hebben een aantal van onze goed geschikte soorten Kokodama’s online staan, die allemaal geschikt zijn voor verschillende gelegenheden en prijsklasses. Zo hebben we dit geschenk met een diameter van 12 cm, maar bijvoorbeeld ook in 25 cm!

Je kunt dus gemakkelijker kijken wat jouw past en zo een offerte aanvragen van jouw gewenste Kokodama. Weet je het niet of heb je advies nodig voor dit duurzame geschenk? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag verder.

De Kokodama als duurzaam relatiegeschenk? Vraag hier direct jouw offerte aan!

Promoplants producten

Bekijk het volledige assortiment en vraag jouw offerte aan!

Inspiratie nodig?

Kom eens sparren in onze showkas!