Project Description

Het evenement

Woensdag 15 juni vond de Europese bijeenkomst van de branchevereniging IMA Europe plaats. IMA, wat ook wel voor Incentive Marketing Assocation staat, organiseert 3 keer per jaar een bijeenkomst. Dit jaar vond het evenement plaats in het Scheepsvaart museum in Amsterdam. Leden vanuit heel Europa kwamen hier bijeen om kennis te delen en om kennis op te doen.

In het ochtendprogramma stond de innovatie sessie gepland waar vier bedrijven voor uitgenodigd waren, waaronder wij. Een korte pitch van 10 minuten heeft de aandacht getrokken van vele bezoekers. Zij hadden net als vele anderen dit nog nooit eerder gezien en hadden er nooit over nagedacht dat dit mogelijk was. We waren erg blij met alle positieve reacties.

Waar we het over hadden

Iedereen heeft wel bloemen en planten ontvangen of weggegeven. Het wordt vaak gebruikt als geschenk, want het brengt erg veel positiviteit met zich mee. Al het groen geeft energie en brengt blijdschap. Het personaliseren hiervan gebeurd altijd met de verpakking, maar nooit op de bloem of plant zelf. Terwijl juist de bloem of plant blijft staan en de verpakking in de prullenbak beland.

Wij hebben daar verandering in gebracht. Met onze enorm lange ervaring in de bloemen en planten sector hebben we de mogelijkheid en kennis om met de beste producten te werken. Met een bericht of logo op de bloem of de plant breng je een extra gevoel mee wat het persoonlijker maakt. Voor allerlei gelegenheden kunnen bloemen en planten nu ingezet worden, van een klein aantal tot tienduizenden stuks, alles is mogelijk.

Onze ervaring

Richard Grootscholten en Wahing Lee hebben over Promoplants gesproken voor dit publiek. Het was een erg mooie bijeenkomst met veel enthousiaste reacties. Een mooie en leerzame ervaring was het zeker. Er zijn nieuwe connecties gemaakt, wat altijd mooi is.

Ook kreeg elke bezoeker een groene gift mee welke natuurlijk gepersonaliseerd was voor deze branchevereniging.

We bedanken Dennis van den Berg van Touch Incentive voor het organiseren en voor onze uitnodiging.