Project Description

Over de KVK Innovatie Top 100

De KVK Innovatie Top 100 laat zien waar Nederland goed in is: innoveren! Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100.

KVK stimuleert mkb-bedrijven om te groeien en te innoveren. Daarom organiseren zij jaarlijks de Innovatie Top 100 en zetten ze het hele jaar door de meest innovatieve bedrijven van Nederland in de etalage. Zo doet ook Promoplants hier met mee, want gepersonaliseerde bloemen en planten is een innovatief concept.

KVK innovatie top 100
Promoplants producten

Waarom we innovatief zijn

Echte bloemen en planten gepersonaliseerd met een boodschap of logo! Geen verpakking of kaartje met deze personalisatie, maar echt een boodschap of logo OP de bloem of de plant.
Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Zo hebben we inmiddels onze eigen technieken om een boodschap of logo op de bloemen en planten te krijgen. Dit is een vak apart hebben wij ervaren, maar dit maakt het wel zeer uniek. Zo hebben wij veel getest en hebben we de speciale behandelingen per bloem of plant ontdekt. En of het de bloem of plant beschadigd? Nee, dit heeft geen invloed op de levensduur van de bloem of de plant.
Het is nu dus mogelijk om OP onze bloemen en planten een berichtje achter te laten!

Benieuwd waarom onze innovatie nuttig is en hoe het bedraagt aan een betere wereld?

Lees hier de volledige inschrijving.