Project Description

Promz Live 2022

Donderdag 12 mei vind Promz Live 2022 plaats; het inspiratie-event voor sales en marketing. Vanaf 10.00 uur ‘s ochtends zijn de deuren van Autotron Rosmalen geopend om u en andere geïnteresseerde te verwelkomen. Er is van alles te vinden voor u als marketeer, inkoper, HR-medewerker, directiesecretaresse, salesmanager, directeur en bedrijfseigenaar.

PromZ Live Zuid toont u producten en diensten voor sales en marketing. Onmisbare tools voor het creëren van merkbeleving en verkoopbevordering. Ook interne marketing voor het binden en motiveren van medewerkers komt aan bod. Om 20.00 is Promz Live afgelopen en kan er nog een bezoekje worden gebracht aan de BOB borrel.

Promz Live 2022 Rosmalen
Pannenkoekplant met smiley als geschenk

Een vernieuwende groene stand op Promz Live 2022

Dit jaar zijn wij voor het eerst aanwezig op Promz Live om onze groene eyecatchers tentoon te stellen aan u. Zo zijn levende groene relatiegeschenken razend populair, zoals in dit artikel nogmaals wordt benoemd. En dan hebben we het niet over duurzame tassen, gadgets of schrijfwaren, maar juist over echte levende bloemen en planten. En hoe gaaf is het nu om uw eigen logo te zien op een echte bloem of plant? Deze belanden immers niet in de prullenbak, maar blijven soms wel jaren een blikvanger bij uw relaties.

Ook door middel van het geven van onze Promo bloemen met een passende gelukswens zegt u al genoeg, hier is geen groot boeket of kaartje voor nodig. Wij denken graag mee over uw relatiegeschenk, promotieartikel of kantooraankleding. Kom gezellig langs in onze groen gekleurde stand 252. Hier zullen wij onze producten tentoonstellen en alle mogelijkheden met u bespreken. Wanneer stapt u over naar groen?

Promz Promotional Product of the Year: Promo Smylieplant®

Ieder jaar wordt ook Promz Promotional Product of the Year Award uitgereikt en ook wij zijn genomineerd. Onze Promo Smylieplant® maakt kans op deze mooie award die op 12 mei wordt uitgereikt. Met deze plant bezorgt u een lach op het gezicht van u relaties, straalt u positiviteit uit en brengt u leven op kantoor. De trendy Pannenkoekplant is omgetoverd tot de Promo Smylieplant®, die iedereen blij maakt.

Naast het feit dat dit een levend groen artikel is en dat hij bijzonder verrassend is, is de Promo Smylieplant® ook nog eens te personaliseren! Uw logo op een blad van de Promo Smylieplant® of een bijpassend kaartje met een eigen huisstijl? Het is allemaal mogelijk bij Promoplants, wij zijn de moeilijkste niet. Stemmen op onze unieke Promo Smylieplant® voor Promz Promotional Product of the Year kan hier.

We zien u graag op donderdag 12 mei in stand 252.

Promz Live 2022 Promoplants Promz promotional product of the year