Over ons

Geboren en getogen tussen de bloemen en planten, dat zijn wij bij Promoplants. Met onze familiegeschiedenis van meer dan 70 jaar als kweker en werkzaam in de bloemen- en plantenhoofdstad van de wereld, hebben we veel ervaring en kennis mogen opdoen. Ons productiebedrijf van ruim 5000 m², gelegen in het Westland, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve bloemen-en-plantenconcepten. Dit doen wij met veel kennis van en liefde voor bloemen en planten.

Wij zagen dat de populariteit van bloemen en planten de laatste jaren enorm gegroeid is. Een woonkamer of kantoor zonder groen is niet meer denkbaar. Het geven van bloemen en planten heeft een positief effect en bezorgt een lach op ieders gezicht. En als we er zo over nadenken, wordt je zelf niet blij van het krijgen van een bloem of plant? Wij vroegen ons dan ook af waarom we nog zo weinig levende groene geschenken zagen.

Promoplants over ons locatie
Promoplants over ons

Met deze gedachte zijn we PromoPlants gestart; hèt adres voor jouw gepersonaliseerde bloemen en planten in de zakelijke markt. In combinatie met een stukje natuur kunnen we nu onze emotie of boodschap gemakkelijk overbrengen. Bloemen en planten gepersonaliseerd met jouw boodschap of logo, dat vind je bij ons. Wij maken het geven van bloemen en planten als relatiegeschenk of het gebruiken ervan als promotieartikel weer een stukje gemakkelijker.

Samen met de beste kwekers weten wij wat kwaliteit is en wat niet. We hebben nauw contact met de kwekers in onze omgeving en kunnen hierdoor ook op de korte termijn erg veel realiseren.  Op het gebied van personaliseren van bloemen en planten hebben we onszelf de afgelopen jaren unieke technieken aangeleerd. We kunnen bijvoorbeeld een bloem of plant met jouw logo creëren, maar ook met een design of kleur kunnen we de plant vormgeven naar jouw wens. Met ook nog eens onze passende geschenkverpakking kunnen wij ervoor zorgen dat jouw concept helemaal af is.

Op deze manier willen we en kunnen we ook daadwerkelijk voor iedereen wat betekenen. Zo heb je een geheel eigen en groen geschenk om weg te geven aan jouw klanten of medewerkers. Wij staan open voor al jouw ideeën en denken graag met je mee over een passend concept. Zo proberen we op onze eigen manier de wereld een beetje groener te maken!

Over ons Promoplants
Promoplants producten

Bekijk het volledige assortiment en vraag jouw offerte aan!

Inspiratie nodig?

Kom eens sparren in onze showkas!

Promoplants showkas welcome