Over ons

Promoplants is het adres voor gepersonaliseerde bloemen en planten in de zakelijke markt. Bij ons vind je levende bloemen en planten met een verhaal, gepersonaliseerd met jouw boodschap of logo. Met onze kennis en mogelijkheden vereenvoudigen wij het geven van bloemen en planten als relatiegeschenk of promotieartikel. Wij staan klaar voor wederverkopers in de wereld van promotionele en relatiegeschenken, waarbij we streven naar het opbouwen van duurzame samenwerkingen.

Ons ontstaan

Bij PromoPlants zijn we diepgeworteld in een familiegeschiedenis van meer dan 70 jaar als kweker, gevestigd in de bloemen- en plantenhoofdstad van de wereld, Westland. Met een productiebedrijf van ruim 5000 m² zijn we doordrenkt van expertise en liefde voor bloemen en planten. De groeiende populariteit van bloemen en planten is ons niet ontgaan. In een tijd waar een woonkamer zonder groen ondenkbaar is geworden, vroegen we ons af waarom levende groene én gepersonaliseerde geschenken nog zo schaars waren. Want laten we eerlijk zijn, wie wordt er niet blij van het ontvangen van een bloem of plant? Met deze gedachte zijn we PromoPlants gestart.

Promoplants over ons locatie

Kwaliteit uit de wortels van samenwerking

Samen met de beste kwekers zijn wij experts in het onderscheiden van kwaliteit. Ons nauwe contact met lokale kwekers stelt ons in staat snel en efficiënt te handelen. In de afgelopen jaren hebben we unieke technieken ontwikkeld voor het personaliseren van bloemen en planten. Of het nu gaat om een bloem of plant met jouw logo, design of kleur, wij brengen jouw visie tot leven. Compleet met passende geschenkverpakkingen maken wij jouw concept perfect af. Samen met onze wederverkopers streven we ernaar om meer groen te brengen in de wereld van geschenken en promotie.

Een groen geschenk voor iedereen

Bij PromoPlants willen en kunnen we daadwerkelijk iets betekenen voor iedereen. Creëer jouw eigen, unieke groene geschenk voor klanten of medewerkers. Wij staan open voor al jouw ideeën en denken graag met je mee over een passend concept. Op onze eigen manier dragen we bij aan een groenere wereld. Welkom bij PromoPlants, waar groen meer is dan een kleur; het is een levensstijl. Wij van team Promoplants staan voor jou klaar.

Over ons Promoplants
Edwin van den Boogerd
+31(0)6 5893 4647

Perry Grootscholten
+31(0)6 2215 2350

 

Promoplants producten

Bekijk het volledige assortiment en vraag jouw offerte aan!

Inspiratie nodig?

Kom eens sparren in onze showkas!