Resellers

Samenwerken? Dat doen we maar al te graag. Wij hebben de benodigde kennis in ons vakgebied en jij kan jouw klanten voorzien van unieke groene producten. Dat klinkt als een goede combinatie toch?

Met onze productielocatie in het Westland hebben we alle benodigdheden om ons heen. Snel schakelen, meedenken over de mogelijkheden en goede kwaliteit leveren is hier het gevolg van.

Ook speciale aanvragen kunnen we goed invullen. We kunnen meer verzorgen op het gebied van bloemen en planten dan ons standaard assortiment. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa.

Wil je meer weten over ons? Lees dan verder op onze ‘over ons’ pagina.

Aan een samenwerking zitten mooie voordelen:

 • Je ontvangt een scherpe korting op ons assortiment. Zo kun je jouw klanten voorzien van unieke producten tegen een leuke prijs.

 • Op zoek naar iets groens, maar weet je niet precies wat? Wij denken graag mee, want wij weten goed wat geschikt is voor elke gelegenheid.

 • Één leverancier voor alle bloemen en planten concepten. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.

 • Je kunt bij ons terecht voor een digitale drukproef. Zonder ons logo, zodat je het direct naar jouw eindklant kunt versturen.

 • Wij hebben foto’s en specificaties van ieder product dat jij kan gebruiken. Zo ontvangt jouw klant de goede informatie.

Zie je een samenwerking wel zitten? Vul dan onderstaand formulier nauwkeurig.

Je bent een resellers als je de producten van Promoplants doorverkoopt aan jouw eindklanten en je regelmatig terugkeert.


  * zijn verplichten velden om in te vullen

  Promoplants producten

  Bekijk het volledige assortiment en vraag jouw offerte aan!

  Inspiratie nodig?

  Kom eens sparren in onze showkas!