Smylieplant®

Over de Smylieplant®

Smileys op een plant, dat heeft onze welbekende Pannenkoekplant. Door de smileys op de plant kan de Smylieplant allerlei emoties overbrengen. Met deze plant bezorgt je een lach op het gezicht van je relaties, straal je positiviteit uit en breng je leven op kantoor. De trendy Pannenkoekplant is omgetoverd tot de Smylieplant, die iedereen blij maakt.

De Smylieplant is één van onze nieuwste merken, maar wel van deze tijd. Eerlijk is eerlijk, groen maakt iedereen al blij. Maar met deze Smileys op de plant krijgt men al helemaal een lach op het gezicht. Het bedrukken van smileys op de plant beschadigd de plant niet, want we hebben onze technieken hierop speciaal op aangepast.

Smylieplant als relatiegeschenk
Smylieplant relatiegeschenk in giftbox

De Smylieplant als relatiegeschenk

Positiviteit uitstralen is wat je als bedrijf graag doet naar je relaties. Laten zien dat je blij en trots bent met de samenwerkingen doe je met een Smylieplant. Of laat je personeel weten dat je erg blij bent met hun enorm harde inzet. Een origineel en groen geschenk voor alle relaties en medewerkers.

Deze plant past goed in onze FSC-gecertificeerde giftbox. Op deze manier geef je een echt cadeautje weg. En door de FSC-gecertificeerde giftbox draag je ook bij aan duurzaam en sociaal bosbeheer.

Een kantoor opvrolijken? Dat kan natuurlijk ook goed.

Wat doet een smiley

Wist je dat een smiley een toegankelijke manier is om duidelijk te maken hoe je je voelt? Met een smiley kun je in één opslag duidelijk maken waar het om gaat. Het kan helpen om visueel te maken hoe blij je bijvoorbeeld bent over een bepaalde situatie.

Met onze Smylieplant doe je dit dus gewoon door het geven van een bedrukte plant met smileys!

Oorsprong Smylieplant

De Pilea peperomioides, beter bekend als Pannenkoekplant, is terug van weg geweest. Deze trendy plant komt van oorsprong uit China, waardoor hij ook wel de Chinese Money Plant wordt genoemd. Deze symboliek heeft de plant te danken aan de gedachte dat de plant welvaart aantrekt wanneer men een muntstuk in de grond plaatst. Naast de welvaart die de plant aantrekt, brengt het nu ook nog eens een lach op het gezicht.

Niet zo vrolijk? Dan zorgen we gewoon voor verdrietige Smylieplanten hoor ; )

Smylieplant relatiegeschenk close up

De Smylieplant als relatiegeschenk of als aankleding op kantoor? Vraag hier direct jouw offerte aan!

Promoplants producten

Bekijk het volledige assortiment en vraag jouw offerte aan!

Inspiratie nodig?

Kom eens sparren in onze showkas!