Topline®

Over de Sansevieria Topline®

Een enorm sterke plant, de sansevieria, maar dan met een toegevoegde waarde. Van origine is dit natuurlijk een groene plant, maar nu heeft het allerlei leuke kleuren. Dit idee is een aantal jaar geleden ontstaan toen wij zagen dat deze groene planten steeds minder populair werden. De keuze was beperkt op het gebied van deze groene sansevieria. Met de gedachte om deze planten voor iedereen toegankelijk te maken is de Topline serie ontstaan. Met deze Topline serie is er voor iedereen weer keuze op het gebied van groene planten. Zo kunnen mensen met rood als lievelingskleur nu een rode Topline in huis zetten en mensen met geel als bedrijfskleur kunnen een gele Topline in kantoor zetten.

De aangebracht gekleurde Topline is het materiaal fluweel, wat erg zacht aanvoelt. Dit noemt men ook wel de Velvet Touchz variant. Zo kun je planten geven, die  een unieke toegevoegde waarde hebben. Ook kunnen de planten nog met een ander materiaal een Topline krijgen.

Topline velvet touchz
Sans
Topline velvet touchz

Een geschenk in jouw bedrijfskleur

Deze sansevieria Topline is er in allerlei kleuren, dus ook in jouw bedrijfskleur. Een kantoor aankleden met groene planten, maar ook nog eens in de eigen huisstijl is nu niet moeilijk meer. Deze sansevieria Topline weggeven als relatiegeschenk kan natuurlijk ook, in de passende FSC-gecertificeerde giftbox. Zo breng je kleur en positiviteit mee naar jouw relaties, wat een goede indruk achter laat. Wie wordt er nu niet blij van al die vrolijke kleurtjes?

De keuze is reuze

Naast het feit dat er allerlei verschillende kleuren zijn, zijn er ook nog verschillende grootte’s van de plant. Voor iedere grootte is er een passende giftbox, waardoor de ervaring van het geven en het ontvangen van de plant hetzelfde blijft.

Vind je de Velvet Touchz Topline niet leuk? Dan zijn er natuurlijk ook nog andere Topline materialen. Zo kan de Topline ook met zand of met glitter versierd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Herkomst sansevieria Topline®

De Sansevieria komt oorspronkelijk uit het westen van Afrika, van Nigeria tot aan Congo, en behoort tot de Succulenten familie. Tegenwoordig wordt de Sansevieria vooral geïmporteerd vanuit Costa Rica, Guatemala, Thailand en China.

Deze plant heeft ook nog eens een sterke luchtzuiverde werking. Op het gebied van verzorging is het ook een erg makkelijke plant. In 2014 is het concept Topline op de markt gekomen, wat de sansevieria weer een hele andere look and feel heeft gegeven. Inmiddels is het een erg bekend en uniek merk binnen de bloemen en planten handel in Europa.

Sansevieria Topline blanco

De Greenbrandingz als kantoor aankleding of relatiegeschenk? Vraag hier direct jouw offerte aan!

Promoplants producten

Bekijk het volledige assortiment en vraag jouw offerte aan!

Inspiratie nodig?

Kom eens sparren in onze showkas!